MINA VILLKOR FÖR BOKNING I MIN LOKAL

- Om eventuell avbokning sker senare än 24 timmar innan din bokade tid så debiteras 50% av massagens ordinarie pris. Det gäller även om du skulle betalat med presentkort. Debitering av avbokade massagetider baseras på massagens ordinarie pris även om du är berättigad rabatt. Om avbokning uteblir och du inte kommer debiteras fullpris (no show)!
- Vid avbokning av en akuttid (tider utöver bokadirekt) debiteras alltid fullpris oavsett när tiden avbokas.
- Jag erbjuder lättare behandlade eller avslappnande massage. Är du ute efter hård behandlade/idrottsmassage - välj en annan massör.
- Massagen betalas på plats efter din behandling. Betala med swish, kort, klarna eller presentkort. Med klarna kan du välja upp till 14 dagars kostnadsfri faktura. Jag tar inte emot kontanter. Digitalt Zettle kvitto skickas till sms/epost efter behandlingen. Företag kan jag fakturera.
- Behöver du anpassat friskvårdskvitto är det bra om jag vet detta innan ditt besök, om du behöver kvittot i handen. Jag kan alltid maila friskvårdskvitto i efterhand. Kontrollera med din arbetsgivare vilka villkor som gäller! Vissa arbetsgivare har som krav att ditt namn/personnummer måste stå med på kvittot. Annat krav som kan finnas är att summan inte får överstiga tex. 1000 kr. Tänk på att kontrollera detta innan du bokar din massage.
- Massagen slutar alltid som senast på den avtalade tiden även om du skulle komma sent, jag drar inte av något på priset.
- Är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande. Målsman medverkar på massagen om du är under 15 år. Åldersgräns 10 år.
- Meddela mig dina önskemål & eventuella sjukdomar/operationer som kan ha betydelse.
- All form av sexuell antydan polisanmäls!
- Jag spar kunduppgifter & skriver journal för att erbjuda så bra kommande behandlingar som möjligt.
- Mitt massagerum ligger i anslutning till mitt hem, ljud kan förekomma utanför massagerummet.
- Några minuter av din tid går till av- och påklädning samt betalning.