Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

BESTÄLLA PRESENTKORT


Massage är oftast en uppskattad gåva och present, en välbehövlig lyx i vardagen! Här kan du beställa presentkort på Ronjas Massage genom att fylla i formuläret här intill. Du väljer själv vilket belopp det ska vara och självklart kan jag ordna inslagning om du vill ge bort det som julklapp eller present. Inslagning ingår för presentkort på 450 kr och uppåt, kostar annars 15 kr. Mina presentkort är giltiga ett år från beställningsdatum. Innehavaren bokar själv en tid som passar efter hen fått sitt presentkort.

LEVERANS


Det finns möjlighet att hämta ditt presentkort här på plats hos mig om du bor i närheten. Annars skickar jag det till dig som givare eller till innehavaren, du bestämmer. Frakten kostar 14 kr om presentkortet inte är inslaget, 30 kr om det är inslaget.

BETALNING


Du kan betala presentkortet i förväg med swish eller bankgiro enligt uppgifter nedan. Om du vill hämta på plats hos mig kan du betala i samband med att du hämtar, med swish eller kort. Det finns även möjlighet att få faktura mot en fakturaavigft (15 kr för epost-faktura, 35 kr för brev-faktura). Om presentkortet ska postas krävs förskottsbetalning. Tänk på att betala för eventuell frakt och/eller inslagning samt beloppet du valt.

- Swisha till 123 510 79 58
- Betala till bankgiro 5327-3884