Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

BESTÄLLA PRESENTKORT


Massage är oftast en uppskattad gåva och present, en välbehövlig lyx i vardagen! Visste du att massage bla. stärker immunförsvaret och minskar risken för phsykisk ohälsa? Otroligt viktigt! Här kan du beställa presentkort på Ronjas Massage genom att fylla i formuläret här intill. Du väljer själv vilket belopp det ska vara och självklart kan jag ordna inslagning om du vill ge bort det som julklapp eller present. Inslagning ingår för presentkort på 450 kr och uppåt, kostar annars 15 kr. Mina presentkort är giltiga ett år från beställningsdatum och detta förlängs inte. Innehavaren bokar själv en tid som passar efter hen fått sitt presentkort. Mina presentkort är inte personliga. Tänk på att presentkortet måste tas med för att kunna användas som betalning. Presentkortet kan inte bytas mot pengar. Presentkoretet levereras med en folder innehållande giltighetsdatum, karta, namn och mer information. Själva presentkortet är i storlek och format som ett vanligt bankkort och det är enbart det kortet som behöver tas med vid betalning. 

LEVERANS


Det finns möjlighet att hämta ditt presentkort här på plats hos mig om du bor i närheten. Annars skickar jag det till dig som givare eller till innehavaren, du bestämmer. Frakten kostar 15 kr om presentkortet inte är inslaget, 32 kr om det är inslaget.

BETALNING


Om presentkortet ska skickas betalar du i förväg med swish eller bankgiro enligt uppgifter nedan. Om du vill hämta på plats hos mig kan du betala i samband med att du hämtar, då med swish, kort eller klarna. Med klarna kan du även dela upp din betalning och få en kostnadsfri 14-dagars faktura. Tänk på att betala för eventuell frakt och/eller inslagning samt beloppet du valt om du ska förskottsbetala.

- Swisha till 123 510 79 58
- Betala till bankgiro 5327-3884