MIN DEBUTROMAN

Mitt skrivintresse började redan som tioåring och jag skrev allt ifrån noveller med hasting inledning till romaner med lyckliga slut. Jag har sedan den dagen drömt om att bli författare. Jag var den där som jublade inombords när vi fick i uppdrag att skriva en novell på svenskan medan större delen av klassen suckade. Sedan dess har mitt intresse fortsatt även om det går upp och ner i skrivinspriation. Jag skrev för det mesta ungdomsböcker de första åren.

En oväntad vändning kastade omkull mitt liv och ledde in mig på ett helt nytt spår - biografier. Under ungefär tio månaders tid skrev jag på min första självbiografi och färdigställde den 2018. Jag fylldes av en drivkraft och kände inombords är det någon bok jag publicerar så är det denna. Kampen dit var allt annat än lätt men tillslut skickades manuset ut till ett flertal förlag. Jag fick i september 2018 svar från ett förlag som meddelade att de vill publicera min bok - jag har än idag inte riktigt förstått att det är sant. 

Jag kan äntligen titulera mig som författare! Nu ser jag fram emot arbetet med denna boken och skrivandet av fler. Just nu skriver jag på en till biografi och en vanlig vuxenbok. 
Den efterlängtade. Min första biografi och också romanen som jag debuterat med. Som bokstavligen gjort mig till författare. Känslan är så häftig! Boken är till alla som någon gång fått, ställt eller tänkt ställa frågan "Ska ni inte skaffa barn snart?"

Jag vill plocka fram ofrivillig barnlöshet i ljuset och en gång för alla få bort denna tabu och försiktighet kring detta ämne. Jag vill ge ut en historia skriven direkt av den som uppelver det, utan att det är ännu en faktabok. Min förhoppning är att boken ska kunna vara ett stöd för de som genomgår samma sak likaväl som den kan vara en nyckel till alla som inte vet vad ofrivillig barnlöshet är eller kan innebära. 

Bokens kapitel är baserade på datum och kapitlen är ganska korta vilket gör att du hinner läsa ett även om det är snävt om tid. Nedan följer två utdrag ur boken och mer information om den. Scrolla ner för att finna mer information om hur du köper boken till bästa pris.

DEN EFTERLÄNGTADE 
KAMPEN MOT OFRIVILLIG BARNLÖSHET

Genre:
 Självskriven biografi
Längd: 
246 sidor
Författare: 
Ronja Lindberg
Release: 
Februari 2019

Kapitel 12: På plats i skogen står vi och väntar på läraren, alla ombytta utom jag som fortfarande bär ryggsäcken med ombyte på ryggen. Inom kort parkerar läraren sin bil i skogskanten och går mot oss för att räkna in vilka som är närvarande. Jag kunde känna lärarens genomträngande blick och ilskna tonfall när hon frågar varför jag inte är ombytt som de andra. Något riktigt svar får läraren aldrig, det finns liksom inget att ge, mer än förslaget att använda kläderna jag har på mig nu. Vilket direkt nekas av henne. Sanningen vill jag inte berätta. Jag kan höra hur det viskas och fnissas bakom mig. Ångesten som uppstår när läraren mer eller mindre beordrar mig att ställa mig mellan två öppna bildörrar på hennes bil och byta om är värre än vanligt. Jag vill inte, jag vill skrika och jag vill svära. Jag vill bara springa därifrån.

Kapitel 53: När vi en stund senare sitter i bilen på väg hem igen ligger det en obekväm tystnad i luften. Det är som att Jonas inte vet vad han ska säga till mig och jag har ingen ork att ens försöka föra ett samtal. Smärtan hugger och river inuti min kropp, jag har inte några tårar kvar att gråta. Det är som om jag blivit nedslungad så hårt i marken att luften gått ur mig totalt. Jag var medveten om att försöket skulle kunna misslyckas, men inte att det skulle kunna avbrytas. Det blir ingen insättning av ägg nästa vecka. Alla mediciner och hormoner jag genomgått över sommaren har varit förgäves. Nu ska jag börja om med Provera tabletter igen och sedan nässprayen. Inget mer besök på IVF kliniken förrän i slutet av augusti, där de med ännu ett blodprov ska kontrollera om äggstockarna är i vilofas. Jag tänker tanken inombords, hur sjutton kan de be mig höja dosen med hormoner när jag förmodligen redan tog för mycket. Jag orkar inte fråga. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att något så här drastiskt skulle kunna hända. Spontana känslor väller upp inom mig – jag orkar inte mer, jag vill inte mer. Det känns som att det aldrig kommer någon ljuspunkt i denna resa. Vi ska tydligen inte bli föräldrar. 

KÖPA BOKEN

Du kan köpa boken till bästa pris direkt av mig. Betalning sker i förskott enligt uppgifter nedan, swish eller bankgiro. Fyll i formuläret intill så skickar jag boken så snart betalningen inkommit. Fri frakt i hela Sverige! Hör av dig till mig innan betalning om du vill ha leverans utanför Sverige. Glöm inte att betala rätt pris för boken om du vill ha signering/inslagning. Om du vill köpa fler än ett ex så ange det längst ner i formuläret och betala för alla ex du vill köpa samtidigt. Ange ditt namn vid betalning. Du kan också beställa boken direkt på tex. adlibris med mera. Länkar finns i menyn.

Den efterlängtade, kampen mot ofrivillig barnlöshet
Pris: 180 kr 

Signering: 190 kr
Inslagning: 195 kr
Personlig signering: 200 kr
Signering + inslagning: 205 kr
Personlig signering + inslagning: 215 kr

Betalningsalternativ:
- Swisha till 123 510 79 58
- Betala till bankgiro 5327-3884

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.