FÖRETAGSMASSAGE

Ronjas Massage erbjuder friskvårdsmassage till både små och stora företag, avslappnande eller lättare behandlande massage. Företagsmassage är en viktig och lönsam investering där du visar att du är mån om din personal. Kontaka mig för kostnadsfri offert. Du når mig lättast på mail som första kontakt.

Jag besöker ditt företag eller så kan dina anställda komma till min lokal. Anlita mig återkommande varje månad så ingår kostnadsfri reklam på min hemsida av ditt företagsnamn (logga). Du kan anlita mig några timmar, en hel dag eller flera dagar i månaden.

KONTAKTA MIG FÖR KOSTNADSFRI OFFERT

Om jag åker ut till ditt företag så kan jag ta med min portabla massagebänk. Du ser till att det finns ett rum att vara i, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta, avskilt så att den som får massage kan slappna av och kunna ta av kläder upptill/nertill utan obehag. Jag har då med mig bänk, handdukar/pappersdrag och massageolja. Om du som företag kan tillhandahålla med massagebänk och/eller handdukar/pappersdrag så blir kostnaden lite lägre.
Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att anlita mig för dig som har företag i följande kommuner: Hedemora, Avesta, Sala, Säter, Borlänge, Falun, Ludvika, Fagersta, Djurås.

FÖRMÅNER MED FÖRETAGSMASSAGE

- Friskare och gladare medarbetare
- Minsakde kostnader för sjukfrånvaro
- Minskar stresshormoner
- Ökar produktiviteten och koncentrationsförmågan
- Motverkar och förebygger smärta och stelhet i muskler
- Ökar kroppens allmänna välbefinnande
- Stärker immunförsvaret

Företagsmassage är en viktig del i företagets friskvårdsarbete. Många arbeten idag är förenade med enformiga arbetsställningar som inte är bra i längden. Med massage på jobbet gör du det enkelt för din personal att få tillgång till en behandling som vårdar kropp och själ. Massage har varit avdragsgillt som friskvård sedan 2004.

VILLKOR VID FÖRETAGSMASSAGE

- Företaget väljer hur många timmar jag ska vara på plats. Företaget väljer om de lediga tiderna ska vara 20, 30, 45 eller 60 minuters behandlingar. Går självklart att kombinera.
- Jag debiterar för samtliga tider oavsett om de bokas eller inte. Mellan vilka tider som jag är på plats anpassas efter företagets önskemål.
- Som längst är jag på plats i sammanlagt 6 timmar, en av dem timmarna har jag en rast på 60 minuter. (Detta innebär att jag som mest masserar 5 timmar per dag för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt).
- Kostnadsfri reklam ingår av ditt företagsnamn (logga) på min hemsida om du anlitar mig som massör återkommande minst 3 timmar varje månad.
- Företaget betalar milersättning och reseersättning för både dit och hemresa från Bodavägen 17 i Hedemora.
- Självklart kan du även låta dina anställda besöka min lokal så fakturerar jag för samtliga behandlingar en gång per månad. Företaget bestämmer hur många tider som ska debiteras återkommande per månad. De anställda bokar själv tider som passar dem. Vi kan även göra upp en plan om att medarbetarna betalar en del av kostnaden själv.
- Uppsägningstid för båda parter är 3 månader vid ett återkommande samarbete. Undantag för Ronjas Massage vid oförutsedd sjukdom eller olycka.
- Vi skräddarsyr villkoren på din offert samt skapar ett enklare kontrakt utifrån ditt uppdrag.
- All form av sexuell antydan polisanmäls.