FÖRETAGSMASSAGE


Ronjas Massage erbjuder förebyggande klassisk svensk massage till företag runt om i Dalarna. Avslappnande eller lättare behandlande massage. 

Jag besöker ditt företag eller så kan dina anställda komma till min lokal. Hyr mig återkommande varje månad så ingår kostnadsfri reklam på min hemsida av ditt företagsnamn (logga). Du kan hyra mig några timmar, en hel dag eller flera dagar i månaden.
Kontaka mig för kostnadsfri offert. Du når mig lättast på mail som första kontakt.Om jag åker ut till ditt företag så kan jag ta med min portabla massagebänk. Eller om du kan tillhandahålla med en bänk. Du ser till att det finns ett rum att vara i, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta. Jag har då med mig ev. bänk, handdukar/pappersdrag och massageolja. För att ha med handdukar/papersdrag tar jag alltid en fast kostnad på 80 kr exkl. moms med tillfälle. Medtag av massagebänk 50 krt exkl. moms per tillfälle.

Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att hyra mig för dig som har företag i följande kommuner: Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik, Malung-sälen, Falun, Leksand, Gagnef, Borlänge och Vansbro. Jag tar 35 kr per mil i milersättning och 350 kr i timmen i reseersättning.

VARFÖR FÖRETAGSMASSAGE?


Företagsmassage är en viktig del i företagets friskvårdsarbete. Många arbeten idag är förenade med enformiga arbetsställningar som inte är bra i längden. Med massage på jobbet gör du det enkelt för din personal att få tillgång till en behandling som vårdar kropp och själ. 

Massage stärker immunförsvaret och har en avslappnande effekt på kroppen. Massage förbättrar sömnen samt ökar kroppens välbefinnande genom att frisätta glädje/lugn/rogivande hormoner vilka minskar risken för depressioner och psykisk ohälsa. Massage förebygger samt lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem. Massage ökar koncentrationsförmågan. 

VILLKOR VID FÖRETAGSMASSAGE


- Företaget väljer hur många timmar jag ska vara på plats. Företaget väljer om de lediga tiderna ska vara 20, 30, 45 eller 60 minuters behandlingar. Går självklart att kombinera.
- Jag debiterar för samtliga tider oavsett om de bokas eller inte. Mellan vilka tider som jag är på plats anpassas efter företagets önskemål.
- Som längst är jag på plats i sammanlagt 6 timmar, en av dem timmarna har jag en rast på 60 minuter. (Detta innebär att jag som mest masserar 5 timmar per dag för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt).
- Om du som företag kan tillhandahålla med massagebänk så försvinner den fasta kostnaden på 50 kr exkl. moms per tillfälle. 
- Om du som företag kan tillhandahålla handdukar eller pappersdrag så försvinner den fasta kostnaden på 80 kr exkl. moms per tillfälle. 
- Kostnadsfri reklam ingår av ditt företagsnamn (logga) på min hemsida om du hyr mig som massör återkommande minst 3 timmar varje månad.
- Självklart kan du även låta dina anställda besöka min lokal så fakturerar jag företaget för samtliga behandlingar en gång per månad. Företaget bestämmer hur många tider som ska debiteras återkommande per månad. De anställda bokar själv tider som passar dem.
- Normal uppsägningstid för båda parter är 3 månader vid ett återkommande samarbete. Undantag för Ronjas Massage vid oförutsedda sjukdomsfall/olycksfall.
- Vi skräddarsyr villkoren på din offert samt skapar ett enklare kontrakt utifrån ditt uppdrag.