HEMBESÖK

Anlita mig för hembesök, festliga sammankomster eller privata evenemang. Avslappnande eller lättare behandlande massage. Kontakta mig för kostnadsfritt prisförslag, meddela fullständig adress för de aktuella massagetillfället. 

Jag har en portabel massagebänk. Du ser till att det finns ett rum/en yta att vara på, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta, om möjligt avskilt så att den som får massage kan slappna av och kunna ta av kläder upptill/nertill utan obehag. Jag har då med mig bänk, handdukar/pappersdrag och massageolja. Har du en höj och sänkbar säng går det även bra att få massage när du ligger i sängen. Kan du tillhandahålla med massagebänk och/eller handdukar så blir kostnaden lite lägre.
Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att boka massage för dig som bor i följande kommuner: Hedemora, Avesta, Sala, Säter, Borlänge, Falun, Ludvika, Fagersta, Djurås.

VILLKOR VID HEMBESÖK

- Avbokning senare än 48 timmar innan första behandlingens start debiteras med 50% på samtliga kostnader. (Debiteringen baseras ordinare pris oavsett ev. utlovade rabatter).
- Hembesök som inte avbokas (no show) debiteras fult pris, personen som bokar debiteras.

- Du betalar milersättning och reseersättning för både dit och hemresa från Bodavägen 17 i Hedemora.
- Fotbad går inte att boka på hembesök, detta erbjuds enbart på plats hos mig.

- Vi skräddarsyr ett enklare avtal vid bokning av hembesök där vi tillsammans kommer fram till hur betalningen ska ske och vad du har för önskemål. Vanligast är att betalningen sker på plats med swish, kort eller klarna (betalningen kan vi dela upp enligt önskemål på ev. flera personer).
- Som längst är jag på plats i sammanlagt 6 timmar, en av dem timmarna har jag en rast på 60 minuter. (Detta innebär att jag som mest masserar 5 timmar per hembesök för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt). Utan rast masserar jag som längst 3 timmar.
- All form av sexuell antydan polisanmäls.