HEMBESÖK


Har du svårt att själv ta dig till mig för en behandling? Jag erbjuder hembesök för privatpersoner runt om i Dalarna. Avslappnande eller lättare behandlande massage. Du kan boka alla mina behandlingar på hembesök förutom 20 minuter fotbehandling och 40 minuter fotbehandling.

Jag kan ha med mig min portabla massagebänk. Du ser till att det finns ett rum/en yta att vara på, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta. Jag har då med mig bänk, handdukar/pappersdrag och massageolja. För att ha med detta tar jag alltid en fast kostnad på 130 kr exkl. moms. Har du en höj och sänkbar säng går det även bra att få massage när du ligger i sängen.

Du tjänar på att boka mer än en behandling när jag ändå åker ut. Kanske sambon, en vän eller grannen också vill passa på att få massage. Kanske anordna en träff för vännerna/släkten eller festliga sammanhang och erbjud massage samtidigt, enkelt och smidigt direkt i ditt hem. 

Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att boka massage för dig som bor i följande kommuner: Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik, Malung-sälen, Falun, Leksand, Gagnef, Borlänge och Vansbro. Jag tar 35 kr per mil i milersättning, 350 kr i timmen i reseersättning och ordinare behandlingskostnader.

Ring eller maila om du är intresserad av att boka hembesök. Glöm inte att meddela din fullständiga adress så att jag kan ge dig ett pris på milersättningens och reseersättningens kostnader. Mina behandlingspriser är samma oavsett om du bokar hembesök eller bokar en behandling i min lokal. Priser och information om mina behandlingar finner du under prislista i menyn.

VILLKOR VID HEMBESÖK


- Avbokning senare än 48 timmar innan första behandlingens start debiteras med 50% på samtliga kostnader. (Debiteringen baseras ordinare pris oavsett ev. utlovade rabatter).
- Fotbehandling 20 minuter och fotbehandling 40 minuter går inte att boka på hembesök, dessa erbjuds enbart på plats hos mig.
- Milersättning avrundas uppåt till närmsta hel eller halvmil. Du betalar milersättning och reseersättning för både dit och hemresa från Hållbusvägen 9 i Mora.
- Om du kan tillhandahålla med massagebänk (eller vill masseras i en höj och sänkbar säng) så försvinner den fasta kostnaden på 50 kr exkl. moms.
- Om du kan tillhandahålla med handdukar eller pappersdrag så försvinner den fasta kostnaden på 80 kr exkl. moms. 
- Vi skräddarsyr ett enklare avtal vid bokning av hembesök där vi tillsammans kommer fram till hur betalningen ska ske och vad du har för önskemål. Vanligast är att betalningen sker på plats med swish, kort eller klarna (betalningen kan vi dela upp enligt önskemål på ev. flera personer).
- Som längst är jag på plats i sammanlagt 6 timmar, en av dem timmarna har jag en rast på 60 minuter. (Detta innebär att jag som mest masserar 5 timmar per hembesök för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt för er skull men också för min skull). Utan rast masserar jag som längst 3 timmar.