VEM ÄR JAG?

Mitt namn avslöjas ganska tydligt så du har nog redan listat ut att jag heter Ronja. Jag är hjärnan bakom sidan och försöker leva efter att man ska göra det man drömmer om till verklighet. Förutom att driva Ronjas Massage och arbeta som friskvårdsmassör är jag också författare som en bonus. Mer information om min bok finner du här

Jag har passerat trettioårskrisen och bor i dalarna tillsammans med min familj, hund samt tre katter. Intresset för djur har alltid funnits där och ett hem utan djur skulle nog kännas ganska tomt.
Jag äger ingen häst men något av de bästa jag vet att skritta genom ett glittrande snötäcke med solens strålar i ansiktet eller galoppera genom sanddynorna med skogens träd som svischar förbi.

Jag är en äkta dalkulla ut i fingerspetsarna även jag själv tycker att min dialekt påminner mer om rikssvenska. Samtidigt kan andra ibland skratta för att mitt dalmål är så tydligt. Jag tror att man får bilda sig en egen uppfattning. Min man beskriver mig som ambitiös, målinriktad, envis, spontan och snäll. Jag är ganska bekväm av mig och den enda träningen jag tycker är rolig är ridning eller simmning. Förutom att promenera med hunden såklart. Sedan är ju faktiskt mitt yrke en form av träning det också.

När jag inte jobbar så umgås jag mycket med familj och vänner, även om jag aldrig haft för mycket av den sista varan. Sedan kommer stunder då jag kryper upp i soffan under favoritfilten och slösar bort tiden på att se serier eller filmer. Fantasy, kriminalare, komedier eller barnfilmer. (Astrid Lindgren är för alltid min idol!) Egentligen funkar allting utom krigsfilmer eller långdragna dramarullar. Till det smaskar jag gärna på någonting gott. Jag försöker dock tänka på vad jag stoppar i mig och kör viktväktarna sedan en tid tillbaka för att försöka tappa några kilon trotts min diagnos PCOS.

Något jag fått upp ögonen för är streaming - det vill säga att jag spelar datorspel, chattar och umgås med mina tittare. I den världen är jag "känd" under namnet Ro0nja. Jag streamar via sidan twitch och är du mer nyfiken eller vill "fånga mig in action" så kolla in: www.twitch.tv/Ro0nja

Jag har sedan barnsben tampats med en "mörk och konstig röst" (andras ord, inte mina) och har problem med mina stämband som jag även opererade som tolvåring. Bli inte förvånad om min röst påminner mer om en mans eller om jag någon gång per år helt tappar rösten i några veckor. 

Förutom det vet jag inte vad man mer kan säga om mig... brunögd, nerbitna naglar och något form av tjockt gyllenbrunt hår. På min dator vilar mottot Because giving up is not an option på en lapp. För att jag alltid ska se den. Jag har alltid plågats av dålig sjäkvkänsla och dåligt samvete för att jag inte hinner med allt som jag vill. Hoppas ni fick en klockren bild av lilla mig!