Entré till Ronjas Massage

MER OM RONJAS MASSAGE

Ronjas Massage erbjuder tjänster inom klassisk svensk massage. Jag som driver Ronjas massage är utbildad diplomerad friskvårdsmassör. Jag erbjuder massage av rygg, axlar, nacke, baksida ben, framsida ben, säte, armar, händer, ansikte och fötter. Jag erbjuder även massage till dig som är gravid. Min massagelokal ligger i anslutning till mitt hem vilket innebär att jag även kan erbjuda lediga tider på kvällar och helger mot pristillägg. Jag har ett mindre väntrum som är avgränsat från behandlingsrummet med ett draperi. Mina lediga massagetider varierar men jag har tider allt ifrån 8:30 - 21:00. Jag jobbar efter ett rullande treveckors schema och här finns fullständiga öppetider. Jag erbjuder hembesök för privatpersoner och företagsmassage, läs mer i menyn.

Sedan pandemin har jag alltid en halvtimmes paus mellan varje kund för att ni ska slippa mötas i väntrummet. Vid bokning kan du välja om du vill att jag bär munskydd eller inte. Avstå från massage om du inte är helt frisk! Handsprit finns i väntrummet. Jag tar inte i hand med mina kunder.

Vill du boka en massage hos mig så görs det enklast online via min bokadirekt sida där du själv bokar tid enkelt på nätet och ser alla lediga tider, priser och villkor. Länk till sidan finner du i menyn här ovan eller på rubriken. Du kan kombinera behandlingar som du vill. Självklart kan du också smsa, skriva på facebook eller maila om du söker en tid utöver bokadirekts tider eller vill att jag bokar in tiden åt dig. Det går självklart även att ringa men jag föredrar sms då jag kan svara när jag kan, lättare kan kolla aktuella tider och få rätt personuppgifter. Jag erbjuder allt ifrån tjugo minuter massage av bara rygg, axlar och nacke upp till två timmar behandling av hela kroppen. Jag erbjuder även akuttider i den mån jag kan, prisökning gäller på dessa tider. Fullpris debiteras vid avbokning av akluttid. Akuttider är tider utöver mina öppetider. Exakta priser finner du genom att klicka på prislistan här ovan i menyn.

BETALNING & KVITTO

Betalningen sker på plats den dagen du har massage med swish, kort, klarna eller presentkort. Faktuering är möjligt med klarna, där kan du välja upp till 14 dagars kostnadsfri faktura eller dela upp din betalning. Jag tar inte emot kontanter. Digitalt Zettle kvitto skickas via epost eller sms till dig efter behandlingen. Om din arbetsgivare kräver mer avancerat kvitto än så bör jag veta det innan din behandling, om du ska kunna få kvittot med dig i handen, annars kan jag maila ett personligt anpassat friskvårdskvitto i efterhand. Företag kan jag fakturera. 

FÖRDELARNA MED MASSAGE

Massage minskar stelhet och ökar rörlighet. Massage lindrar smärttillstånd vid spänningar samt ökar blodcirkulationen och har en lugnande effekt på nervsystemet. Massage stärker immunförsvaret och har en avslappnande, stressreducerande effekt på kroppen. Massage förbättrar sömnen samt ökar kroppens välbefinnande genom att frisätta glädje/lugn/rogivande hormoner vilka minskar risken för depressioner och psykisk ohälsa.

VÄLJ AVSLAPPNANDE ELLER BEHANDLANDE

Min avslappnande massage är en mjuk massage som utförs med lätta avslappnande strykningar på huden. Den avslappnande massagen är mest stressreducerande. Den behandlande massagen är en lite mer djupgående massage. Bör dock tilläggas att min behandlande massage inte går att jämföra med idrottsmassage då idrottsmassage är en betydligt hårdare massage än den jag utför. Jag försöker anpassa mig till varje enskild kund och du kan även välja kombinerade massage som är både behandlade och avslappnande massage.

FÖRMÅNER SOM MIN KUND

Som massagekund hos mig erbjuds du rabatterat pris på min debutroman Den efterlängtade. Självklart signerar jag boken till dig. Jag marknadsför och använder Zinzinos produkter som du som kund givetvis kan få bästa pris på hos mig. Zinzino är ett direktförsäljnings företag som säljer kvalitéts produkter info hälsa, hudvård och kaffe. Ibland skickar jag ut rabatter till mina kunder på sms, avsändaren är bokadirekt. Håll utkik!

VARMT VÄLKOMMEN

Massage är en väldigt uppskattad gåva, självklart erbjuder jag försäljning av presentkort. Beställ och läs mer information på länken i menyn eller klicka här.
Jag strävar hela tiden efter att leva upp till kundens bästa. Lämna gärna ris eller ros i en recension på facebook/google efter ditt besök hos mig, länk i menyn.
Varmt välkommen in till min ljusfyllda och rogivande massagelokal. Jag ser fram emot din bokning! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med din bokning.