FÖRETAGSMASSAGE


Ronjas Massage erbjuder förebyggande klassisk svensk massage till företag runt om i Dalarna. Avslappnande eller lättare behandlande massage. 

Jag besöker ditt företag eller så kan dina anställda komma till min lokal. Hyr mig återkommande varje månad så ingår kostnadsfri reklam på min hemsida av ditt företagsnamn (logga). Du kan hyra mig några timmar, en hel dag eller flera dagar i månaden.
Kontaka mig för kostnadsfri offert. Du når mig lättast på mail som första kontakt.Om jag åker ut till ditt företag så kan jag ta med min portabla massagebänk. Du ser till att det finns ett rum att vara i, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta. Jag har då med mig bänk, handdukar och massageolja. För att ha med detta tar jag alltid en fast kostnad på 80 kr.

Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att hyra mig för dig som har företag i följande kommuner: Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik, Malung-sälen, Falun, Leksand, Gagnef, Borlänge och Vansbro. Jag tar 35 kr per mil i milersättning och 350 kr i timmen i reseersättning.

Läs mina villkor innan bokning.

VARFÖR FÖRETAGSMASSAGE?


Företagsmassage är en viktig del i företagets friskvårdsarbete. Många arbeten idag är förenade med enformiga arbetsställningar som inte är bra i längden. Med massage på jobbet gör du det enkelt för din personal att få tillgång till en behandling som vårdar kropp och själ. 

Massage stärker immunförsvaret och har en avslappnande effekt på kroppen. Massage förbättrar sömnen samt ökar kroppens välbefinnande genom att frisätta glädje/lugn/rogivande hormoner vilka minskar risken för depressioner och psykisk ohälsa. Massage förebygger samt lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem. Massage ökar koncentrationsförmågan. 

HEMBESÖK


Har du svårt att själv ta dig till mig för en behandling? Jag erbjuder hembesök för privatpersoner runt om i Dalarna. Avslappnande eller lättare behandlande massage. Du kan boka alla mina behandlingar på hembesök förutom 20 minuter fotbehandling och 40 minuter fotbehandling.

Jag kan ha med mig min portabla massagebänk. Du ser till att det finns ett rum/en yta att vara på, jag behöver åtminstone 3 x 2 meter fri yta. Jag har då med mig bänk, handdukar och massageolja. För att ha med detta tar jag alltid en fast kostnad på 80 kr. Har du en höj och sänkbar säng går det även bra att få massage när du ligger i sängen.

Du tjänar på att boka mer än en behandling när jag ändå åker ut. Kanske sambon, en vän eller grannen också vill passa på att få massage. Kanske anordna en träff för vännerna/släkten eller festliga sammanhang och erbjud massage samtidigt, enkelt och smidigt direkt i ditt hem. 

Jag åker som längst 10 mil enkel resa mot milersättning och reseersättning. Vilket ger möjlighet att boka massage för dig som bor i följande kommuner: Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik, Malung-sälen, Falun, Leksand, Gagnef, Borlänge och Vansbro. Jag tar 35 kr per mil i milersättning, 350 kr i timmen i reseersättning och ordinare behandlingskostnader.

Ring eller maila om du är intresserad av att boka hembesök. Glöm inte att meddela din fullständiga adress så att jag kan ge dig ett ungefärligt pris på milersättningens och reseersättningens kostnader. Mina behandlingspriser är samma oavsett om du bokar hembesök eller bokar en behandling i min lokal. Priser och information om mina behandlingar finner du under prislista i menyn.

Läs mina villkor innan bokning.